Ми у Facebook
12.06.2015, 15:30

Аматорський чемпіонат України: в першій грі другого етапу ОДЕК поступився лідеру [Фото+Відео]

В стартовому поєдинку другого етапу Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд оржівський ОДЕК в гостях поступився команді «Колос» (Ковалівка) з Київщини.
Київська команда на першому етапі здобула максимум очок у всіх шести поєдинках. Тому не дивно, що саме «Колос» розглядався як безумовний фаворит зустрічі, що і підтвердив перебіг футбольного поєдинку.

Рахунок першими відкрили господарі з пенальті, який реалізував Олександр Поздєєв. Відзначимо, що цей гравець у сезоні 2009-2010 виступав за рівненський «Верес» і в другій лізі провів вісім матчів за рівненчан. Але ще до перерви оржівці відігралися зусиллями Романа Савицького – 1:1.

Проте в другому таймі голи Олександра Бондаренка та Романа Барановича принесли господарям перемогу з рахунком 3:1, а останні десять хвилин ОДЕК догравав у меншості - другу жовту картку отримав капітан гостей Сергій Чикалюк-Козакевич.

Таким чином, команда Оржева залишилася на останні сходинці турнірної таблиці в групі А з двома очками. Наступну свою гру ОДЕК проведе проти «Авангарда» з Корюківки в середу, 17 червня.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Аматорський Чемпіонат України: ОДЕК привіз нічию із Винників

Аматорський Чемпіонат України: Алієв в Оржеві обіграв ОДЕК

Нагадаємо, що групи А та Б другої частини групового етапу, кожна по 6 команд, сформовані наступним чином: групу А утворюють команди, що посіли 1-3 місця у групах 1 та 2, групу Б – команди, що посіли 1-3 місця у групах 3 та 4 з урахуванням результатів матчів між командами своїх груп першої частини групового етапу. Право на участь у фінальній частині чемпіонату України з футболу серед аматорських команд 2015 року отримають команди, що посядуть 1-4 місця у групах А та Б.

Друга частина групового етапу чемпіонату України 2015 р.

1 тур, 10.06 (середа)
1. «Колос» — ОДЕК 3:1
2. «Єдність» — ФК «Вінниця» — 4.07 (субота)
3. «Авангард» — «Рух» 0:1

















На правах реклами