Ми у Facebook
12.06.2015, 19:15

Студентка Острозької академії - серед переможців Національного конкурсу журналістських розслідувань

Студентка третього курсу спеціальності «Журналістика» Національного університету "Острозька академія" Ганна Калаур стала однією з найкращих у Національному конкурсі журналістських розслідувань.
На конкурс подали свої роботи 94 журналісти з різних видань та телеканалів. Публікація Ганни «Як в Острозі процвітає схема державного паспортного шахрайства» зайняла друге місце серед письмових робіт молодих журналістів-розслідувачів.

«Розслідувальна журналістика — це кисень української демократії. Мені подобається створювати розслідування, долати несправедливість, яка в нашому суспільстві на кожному кроці. Тому друге місце в такому престижному конкурсі — це, певно, одна з найбільш неочікуваних та грандіозних подій у моєму житті! Насамперед через те, що моїми конкурентами були досвідчені журналісти, до яких я часто приходила на майстер-класи й записувала у блокнот кожне їхнє слово. І раптом, цілком несподівано, моє розслідування визнали одним із кращих. Отож, закликаю кожного студента моєї альма-матер діяти. Ми справді можемо все», - ділиться враженнями від перемоги студентка.

Нагородження відбулося під час конференції «Межигір’я Фест» у колишній резиденції Віктора Януковича.

Національна щорічна Премія у жанрі журналістських розслідувань та спеціальних репортажів заснована інтернет-виданням «Українська правда» та першим англомовним виданням України «Kyiv Post», за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні та датської мережі журналістів-розслідувачів SCOOP.

До теми:

Головний редактор "ОГО" Віталій Голубєв допоміг визначити кращі журналістські матеріали України

Редактор "Рівненської газети" Ольга Данилюк - серед переможців творчого конкурсу журналістів Рівненщини [+СПИСОК]





На правах реклами