Ми у Facebook
15.06.2015, 07:45

Гороскоп на 15 червня: маленькі непорозуміння

Досить напружений день. Де підстелити соломку, щоб не було боляче падати - читайте далі.
Астрологічний прогноз: 15 червня 2015, понеділок.

28 місячна доба. Місяць у знаку Близнюків (четверта чверть, спадає). Сонце у знаку Близнюків.

У деяких ситуаціях треба буде діяти швидко й рішуче. Краще завчасно «розрулити» ситуацію, перенести зустріч, доручити частину завдань іншим, а самим взяти на себе загальне керівництво чи зайнятися чимось простим і ненав’язливим.

Чудово: зменшити активність; працювати й творити за індивідуальним графіком; відпочивати; спілкуватися з розумними та цікавими людьми у неформальній обстановці; фліртувати.

Добре: працювати й навчатися за полегшеним графіком; виправляти помилки й доводити до ладу незакінчені проекти; займатися простими або заздалегідь спланованими справами; шукати й обробляти інформацію; прибирати приміщення, провітрювати речі; відпочивати у спокійному комфортному місці, на природі.

Не рекомендується: фізично та нервово перенапружуватися; починати нові справи; влаштовувати важливі ділові зустрічі та серйозні заходи; нахабно обманювати й помітно халтурити; знайомитися з людьми й чекати від цього великої користі.

Обережно! Уникайте стресових ситуацій, бережіть здоров’я. Через неуважність, несерйозність, забудькуватість можливі помилки, запізнення, поломки, фінансові та матеріальні втрати, крадіжки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 15 – 21 червня
Червень 2015: найкращі дні та несприятливі години
Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный






На правах реклами