Ми у Facebook
15.06.2015, 08:29

ФОТО: Пікетувальники у центрі Рівного

Сесія Рівненської обласної ради 12 червня супроводжувалась кількома пікетами на майдані Просвіти. Переважно пікетувальники тримали плакати, що стосувались кадрових призначень.
Зокрема, біля входу до колишнього будинку політосвіти на майдані Просвіти у Рівному, де на третьому поверсі знаходиться сесійна зала обласної ради, розмістились відразу дві групи пікетувальників із плакатами, що стосувались призначення директора обласного бюро технічної інвентаризації. Ліворуч від входу - прихильники нинішнього директора обласного БТІ Юрія Собчука, праворуч - опоненти.

До слова, за підсумками голосування на сесії облради, Юрій Собчук залишається на своїй посаді.

Також сесію облради пікетували з плакатами працівники рівненського аеропорту та обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Вимоги перших стосувались кадрових призначень (зазначимо, депутати облради підтримали на посаду директора аеропорту кандидатуру Ігоря Насинюка, який керував летовищем упродовж останніх місяців). А другі - вимагали забезпечити належне фінансування інстиутту, аби кілька десятків його співробітників не залишились без роботи (питання повернення коштів, раніше передбачених на фінансування РОІППО депутати вирішили позитивно).



БІЛЬШЕ ФОТО

До теми:

Депутати Рівненської облради затвердили головного лікаря перинатального центру

У Рівному ліквідовуватимуть ЖЕКи

ФОТОФАКТ: черга за одягом у Рівному





На правах реклами