Ми у Facebook
16.06.2015, 16:45

На Рівненщині представили нового начальника слідчого управління

Сьогодні міліцейському колективу представили першого заступника начальника управління МВС України в Рівненській області – начальника слідчого управління.
Відтепер розслідування злочинів на теренах області координуватиме полковник міліції Дмитро Бабак.

Дмитро Бабак розпочав свою трудову діяльність у міліції у 1993 році з курсанта Національної академії внутрішніх справ України. У липні 1997 року обійняв посаду слідчого слідчого відділу Харківського РВ ГУ МВС у м. Київ. Через три роки його перевели старшим слідчим слідчого відділення у Дарницький РВ ГУ МВС в м. Києві. У тому ж році очолив відділення розслідування злочинів у сфері економіки слідчого відділу Дарницького районного відділу.

У жовтні 2004 року пішов працювати старшим слідчим в особливо важливих справах відділу з розслідування особливо тяжких злочинів у сфері економіки управління розслідування особливо тяжких злочинів у сфері економіки та службової діяльності Головного слідчого управління МВС України. У серпні 2008 року став заступником начальника відділу управління розслідування особливо важливих справ, злочинів, учинених організованими групами, злочинним організаціями та контролю за розслідуванням злочинів економічної спрямованості ГСУ МВС України. У грудні 2010 року очолив відділ управління контролю за розслідуванням особливих справ і злочинів економічної спрямованості Головного слідчого управління.
Перед призначенням на Рівненщину 38-річний полковник міліції Дмитро Бабак з грудня минулого року керував управлінням з організації розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості МВС України.
Одружений, виховує сина.



За матеріалами СЗГ УМВС України
в Рівненській області

Читати також:

Рівненському БТІ призначили керівника (ДОСЬЄ)

Нову патрульну міліцію очолив волинянин (ДОСЬЄ)

Новий прокурор Рівненщини [ДОСЬЄ]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ