Ми у Facebook
16.06.2015, 18:45

До господарства рівненського бізнесмена знову вдерлися хулігани

В господарстві місцевого бізнесмена в районі Басового Кута поламали паркан.
Сьогодні близько шостої години ранку 64-річний рівнянин повідомив до міліції, що у його господарстві на вулиці Боженова пошкоджено частину паркану.

Правоохоронці встановили, що між першою та другою годинами ночі господарі будинку почули із вулиці підозрілий звук. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, виявила пошкодження зеленого насадження та частини паркану зі сторони проїжджої частини. Міліціонери вилучили металеві та бетонні уламки для проведення експертиз.

За фактом умисного пошкодження майна відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України.

За повідомленням СЗГ УМВСУ в Рівненській області, це вже не перший випадок умисного пошкодження майна у цьому господарстві. Наприкінці травня сайт rivne1.tv повідомляв, що мова йшла про відомого рівненського бізнесмена Валерія Короткова. Серед відомих сторінок його біографії - шефство над футбольним клубом "Верес", який тоді грав у вищій лізі, та балотування у народні депутата України від Рівного. Втім, в останні роки фігура Валерія Короткова була не настільки публічною.

Міліція розглядає кілька версій, в тому числі і причетність самого власника до подій. А усіх, кому відома будь-яка інформація, яка може допомогти слідству, працівники міліції просять повідомити за номером телефону 679-401 або на лінію 102. Конфіденційність гарантуємо.

За матеріалами СЗГ УМВС України
в Рівненській області

Читати також:

У Рівненському "Хіміку" вандали понищили паркан

Обережно: на Рівненщині з'явилися фінансові шахраї





На правах реклами