Ми у Facebook
17.06.2015, 08:45

Сьогодні у Рівному відбудуться "Швидкі побачення"

Рівненських хлопців та дівчат запрошують на швидкі побачення.
«Speed Dating» - це 15-20 п'ятихвилинних побачень поспіль з незнайомими молодими людьми, а також: відмінний спосіб швидко познайомитися, цікаво провести вільний вечір і отримати нові, яскраві враження від спілкування!

Як проводиться вечір побачень:
«Speed Dating» відвідують хлопці та дівчата приблизно однієї вікової категорії. Як правило, присутні близько 30-60 чоловік. Учасники розприділяються по парах, і кожна пара спілкується протягом 4-6 хвилин.

Закінчення кожного міні-побачення оголошується сигналом, який означає що дівчата залишаються на місці, а хлопці пересідають до наступної учасниці, за списком. Це продовжується, поки кожен учасник не зустрінеться з кожним представником протилежної статі. Потім "дейтерію" роблять останні позначки в «карті симпатій» і здають їх організаторам для обробки даних. Всякий раз коли симпатії збігаються, пари повідомляють по e-mail і відбувається обмін контактними даними.



Щоб потрапити на захід - необхідна попередня реєстрація. Для цього телефонуйте за номерами телефонів: (096) 554 76 23, (096) 166 16 45, (097) напишіть адміністраторам групи або заповнюйте анкету в групі:
https://vk.com/seeyudate?w=wall-94939939_32/all

Вартість участі 25 гривень.

Приведи друга та отримай знижку 5 грн.


Читати також:

У червні «Лісапетний батальйон» виступить у Рівному

Рівне: у ляльковому театрі відбудеться прем'єра вистави «Запеклі вороги»

У Рівному діє медовий фестиваль





На правах реклами