Ми у Facebook
18.06.2015, 12:00

Ситуація у зоні АТО станом на 17 червня

За минулу добу у зоні АТО внаслідок бойових дій загиблих у лавах сил АТО немає, 6 – було поранено.
За минулу добу ситуація в зоні АТО дещо стабілізувалася – кількість провокативних обстрілів наших позицій з боку противника дещо знизилася,повідомляє потрал “Слово і діло”.



Водночас противник не припиняє застосовувати важке озброєння – великокаліберну артилерію та міномети, а також бронетехніку (зокрема, танки).

На Рівненщині мобілізували ще 500 людей

На Маріупольському напрямку єдиною точкою зіткнення залишається с. Широкине. Уже ввечері противник відкрив вогонь по наших позиціях зі стрілецької зброї, а згодом почався і мінометно-артилерійський обстріл з боку НЗФ.

Рівне: сьогодні воїнам АТО передадуть унікального "Кобзаря"

На Донецькому напрямку найбільш активні бойові дії велися в районі аеропорту, Мар’їнки і Красногорівки. Слід відзначити активізацію роботи ворожих снайперів, які розташувалися у сел. Спартак і намагаються дошкулити нашим воїнам, чиї позиції розташовані північніше.
В околицях Горлівки було відносно тихо, хоча кілька пострілів з мінометів та стрілецької зброї з боку противника все ж зафіксовано.
На Луганському напрямку періодичні перестрілки прокотилися по всій лінії зіткнення на цій ділянці. Найбільш неспокійно було вчора ввечері у Кримському, де противник застосував БМП і 120-мм міномети.







На правах реклами