Ми у Facebook
20.06.2015, 14:30

На Рівненщині охорону праці проводитимуть по-європейськи

Таке рішення прийняли разом з Головою Держслужби України з питань праці Романом Чернегою та першим заступником Голови Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України Олегом Павлюком.
Під час перебування на Рівненщині високопосадовці відвідали ПАТ «Волинь-цемент», що у Здолбунові.

Гостям, зокрема, продемонстрували напрацювання українсько-європейського підприємства у напрямі охорони праці, повідомили у перс-службі Рівненської ОДА.

28 квітня відзначають Всесвітній день охорони праці

«Те, що ми побачили, справді вражає, - зазначив Роман Чернега. - Дане підприємство є гарним зразком того, як власники турбуються про охорону праці, тобто про своїх працівників. Так, лише за минулий рік у цей напрямок вкладено більше 2 мільйонів гривень».

Також, за словами Романа Чернеги, позитивом є й те, що на підприємстві не чекають завершення процесу реформування нової структури – Державної служби праці, а вже створюють відповідні умови для працівників.

Безпека коштує дешевше

«Керівництво виховує у людей розуміння необхідності дотримання умов охорони праці. А ще раз доводить, що в Європі розуміють – краще попередити небезпеку, аніж потім працювати над її наслідками. Переконаний, що вітчизняні підприємства мають брати за зразок такий досвід та вводити таку практику», - підсумував Роман Чернега.





На правах реклами