Ми у Facebook
21.06.2015, 13:00

У Рівному виступлять Дзідзьо і "95 квартал"

Вперше в Україні з двома повноцінними концертами на одній сцені зійдуться найпопулярніший телевізійний проект «95 КВАРТАЛ» та мегапопулярний-антигламурний «DZIDZIO»!
Гурт з найбільшим фан-клубом в Україні, з мільйонною кількістю переглядів на «YouTube» та неоднорідною аудиторією – від малого до великого, розпочав Всеукраїнський тур! Антигламурний вусатий та бородатий фронтмен гурту «DZIDZIO» каже: «Революція змусила нас ще більше пишатися тим, що ми українці». Саме тому тур розпочався благодійним концертом у Звенигородці. На концерті було виручено більше 46 тисяч гривень. Загальна сума була розділена на рівні частини та передана на допомогу сім’ям славних українських мужів, котрі відстоювали те, за що ми з вами боремося. Учасники гурту вважають, що у наш час варто давати концерти, щоб підняти людям настрій і водночас зробити добру справу.

Раніше повідомлялося, що восени у Рівному Мегаподія: Дзідзьо + 95 квартал

Доброта - це найблагородніша зброя, тому озброєний гурт «DZIDZIO» закликає і вас поповнити ряди війська доброти!

Завершувати свій тур Україною гурт планує у нашому славному місті Рівне. 13 вересня на стадіоні ''Мототрек'' на жителів міста та його гостей чекає грандіозний концерт, масштаби якого навіть важко собі уявити! Вперше в Україні з двома повноцінними концертами на одній сцені зійдуться найпопулярніший телевізійний проект «95 КВАРТАЛ» та мегапопулярний-антигламурний «DZIDZIO»!

Гарантуємо, вам буде дуже смішно, навіть якщо у вас погане почуття гумору, адже у жартах «95 Кварталу» кожен зможе знайти себе! На вас чекає феєричний концерт від творців серіалу «Свати», улюбленої усіма вами телепередачі «Вечірній Київ», героїв фільму «Ржевський проти Наполеона», нової версії фільму «Службовий роман», «Кохання у великому місті», і це далеко не весь перелік проектів студії «КВАРТАЛ 95», які припали вам до душі.

Вам буде весело та комфортно з таким своїм і позитивним гуртом «DZIDZIO» та їхнім ідейним блакитнооким натхненником Мейсоном.

Окрім цього про ваш комфорт дбають організатори концерту. Дітям до 7 років БЕЗКОШТОВНИЙ вхід і окрема дитяча зона, щоб і ви, батьки, змогли відпочити! Окремий дитячий квиток для дітей до 14 років, студентський квиток, сімейний – про все це подбала «Мегаподія».

- Велика сцена, потужні звук та світло, екрани, розваги, подарунки, сюрпризи і несподіванки від «КВАРТАЛ 95» та «DZIDZIO» - це лиш невеликий перелік мегадрайву від Мегаподії, - каже організатор заходу, директор івент агенції «МЕГАПОДІЯ» Роман ЯВОРСЬКИЙ.

Квитки можна придбати у мережі магазинів «MYZZON», кав’ярень «BAZIKALO» та на сайті kasa.in.ua

Не проґавте можливості прийняти участь у грандіозних промо-акціях, конкурсах та тематичних розвагах, які будуть проводитися протягом літа у ході підготовки до концерту!






Читати також:

До Рівного з концертом завітає Єгор Грушин

На Лебединці співатиме учасник "Х фактор"

Лідер гурту "Бумбокс" розповів про майбутній концерт у Рівному





На правах реклами