Ми у Facebook
21.06.2015, 20:58

"Думки вголос" - у Рівненській обласній клінічній лікарні [+Відео]

Головний лікар Рівненської обласної клінічної лікарні Іван Зима напередодні Дня медичного працівника познайомив знімальну групу програми "Думки вголос" із роботою цього унікального медичного закладу.
Кандидат медичних наук Іван Ярославович Зима - медик із солідним досвідом роботи і стрімкою карє'рою в галузі охорони здоров'я. Закінчивши Тернопільський медичний інститут і здобувши фах лікаря-хірурга, він у 1999 році прийшов на роботу в Здолбунівську центральну районну лікарню, і вже невдовзі став спочатку заступником головного лікаря, а згодом, упродовж восьми років, очолював цей медичний заклад. Прийшов час – і здобутий організаторський досвід Іван Зима отримав змогу втілювати на новій відповідальній посаді – влітку 2013 року він очолив обласний центр екстреної медичної допомоги. А вже напередодні 2014 року Іван Ярославович Зима був призначений головним лікарем Рівненської обласної клінічної лікарні - потужного лікувально-діагностичного та інформаційно-аналітичного центру медичної галузі Рівненщини.

До складу Рівненської обласної клінічної лікарні входить ціла низка єдиних на Рівненщині центрів та відділень. Величезне "господарство", яким вправно керує Іван Ярославович разом із колегами, - в одній передачі не показати. Тому для початку ми обмежились п'ятьма відділеннями і новоствореними центрами обласної лікарні, про роботу яких розповіли їхні керівники... і не тільки. Детальніше - дивіться на відео. А наприкінці невеличкої екскурсії обласною лікарнею побачене і почуте нашою знімальною групою підсумував головний лікар закладу.

ДИВИТИСЬ ВІДЕО



До теми:

Іван ЗИМА. Його покликання – рятувати людські життя

Принагідно вітаємо увесь колектив Рівненської обласної клінічної лікарні з Днем медичного працівника! Здоров'я, щастя, благополуччя, миру і добра вам, шановні люди в білих халатах. Низький уклін і вдячність вам за вашу невтомну працю, за врятовані людські життя, за здоров'я, яке повертаєте пацієнтам. Нехай Бог береже вас і дає сили на вашу благородну працю!





На правах реклами