Ми у Facebook
22.06.2015, 09:30

У Рівному відкриють рух Соборною

Вулицею Соборна можна буде рухатись вільно, але за встановленим графіком.

У міськвиконкомі оприлюднили дані соціологічних опитувань про вулицю Соборну. У рівнян запитали чи варто, щоб вона була відкрита для руху приватного транспорту.



Центр Рівного відкрили для руху авто до червня

Отож, "за" висловились 33,8 % опитаних рівнян. Ще 52 відсотка опитаних зазначили, що хотіли б, аби центральною вулицею їздити за графіком, тобто удень, щоб вона була відкрита для руху громадського і спеціального транспорту, а вночі – для решти автомобілів.

Ну і 13% рівнян відповіли, що їм байдуже.

Яким рівняни бачать рух вулицею Соборною? [ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ]

– Для мене абсолютно очевидна відповідь, як вийти із ситуації в питанні про рух вулицею Соборною, – каже міський голова. – Якщо 33 відсотки рівнян висловились за те, щоб їздити без обмежень, а 52 – за те, щоб рух обмежити, то, звичайно, потрібно обмежити. 33 відсотки будуть з цього приводу обурюватись, але це краще, ніж би обурювались 52 відсотки населення міста. Ми відкрили рух Соборною не просто так.

У Рівному знову можуть перекрити рух центром міста?

Міський голова Рівного константував: Соборну відкриємо за певним графіком. Подивимося, на коли припадають часи пік за даними управління транспорту. Можливо, обмежимо рух вранці-увечері, а вдень не будемо обмежувати, але зробимо так, щоб створити максимальні зручності для всіх.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ