Ми у Facebook
24.06.2015, 12:30

Рівненщина: серед білого дня побив і вкрав телефон

До правоохоронців звернувся 22-річний хлопець, якого посеред дня пограбував невідомий. Зловмисник відібрав у потерпілого мобільний телефон і, замість вдячності за здійснений із нього дзвінок, побив останнього.
Молодий чоловік приїхав у райцентр у справах і вже прямував на автостанцію, щоб повертатися додому. По дорозі до нього підійшов незнайомий та попросив скористатися мобільним, оскільки терміново потрібно зателефонувати товаришу. Тільки після завершення розмови зловмисник повертати засіб зв’язку вже на захотів. У відповідь на прохання віддати телефон 22-річний хлопець отримав декілька ударів в обличчя, від яких упав на землю. Нападник тим часом зник у невідомому напрямку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка оперативно затримала грабіжника. Ним виявився 30-річний мешканець села Іванчиці Зарічненського району.

— За частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж) відкрито кримінального провадження, — повідомив начальник Зарічненського РВ УМВС України в Рівненській області Вадим Мельник. — За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування.

За матеріалами Зарічненського РВ УМВС
України в Рівненській області

Читати також:

Рівненщина: неповнолітня вкрала телефон у залицяльника

За минулу добу на Рівненщині викрали два телефони та велосипед

Крадіжка у Рівному: злодія затримали через чотири хвилини





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ