Ми у Facebook
26.06.2015, 18:45

ФОТО - У Рівному відбувся урочистий концерт з нагоди Дня Конституції

З нагоди 19-ї річниці Конституції України у залі обласного муздрамтеатру відбувся урочистий концерт. Під час якого всі присутні згадали той час, коли Україна отримала свій головний документ.

Крім того, говорили під час заходу і про те, що нині наша Конституція потребує змін та доповнень. адже як зміилося суспільство під час Революції гідності та живучи в стані війни, так і засади життя теж повинні змінитися.

Урочистий концерт з нагоди Дня Конституції

- На жаль, сьогодні наша держава проходить чи не найважче випробування за часи своєї незалежності. Поряд із розбудовою країни ми змушені давати відсіч агресору, відстоювати нашу територіальну цілісність. Свобода дістається нам дорогою ціною. На жаль, за час антитерористичної операції Рівненщина втратила 55 Героїв, - зазначив перший заступник голови Рівненської ОДА Юрій Приварський.

ВІДЕО - Урочисті вітання з нагоди Дня Конституції

Під час урочистостей відбулося ще і нагородження почесними грамотами від рівненської ОДА, Рівненської облради та Рівнеради.

Серед тих, кого відзначили цього дня координатор Рівненського батальйону «ДАР» Вікторія Шинкаренко. «Звичайно приємно, що нас згадали і відзначили. Разом з тим, ця відзнака не лише для мене, а для усього 6-ти тисячного колективу батальйону «ДАР», - наголосила Вікторія Шинкаренко.






На правах реклами