Ми у Facebook
27.06.2015, 19:00

У Костополі знову функціонуватиме військова частина

На території частини влаштували прибирання та підготовили місце для розміщення військових.
Справжнє генеральне прибирання влаштували 25 травня члени громадської ради при райдержадміністрації на території раніше розформованої військової частини у місті Костопіль, залучивши до цього представників влади, громадських та політичних організацій району, волонтерів, працівників райдержадміністрації та районної ради.

Як військові живуть на Рівненському полігоні [ФОТО]

Річ у тім, що спільною директивою Міністра оборони України та начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України прийнято рішення щодо розміщення військової частини на території вивільнених у 2005 році військових містечок № 57 (вул. Грушевського, 1) та № 59 (пров. Артилерійський, 9) у місті Костопіль, що значно підсилить функціонування територіальної оборони міста та області. Особовий склад військової частини вже прибув на територію вказаних містечок, проте нормальних умов для життєдіяльності там наразі немає. От громадські активісти й вирішили допомогти військовим навести лад, розпочавши із генерального прибирання території. Працювали згуртовано та оперативно.

Рівненські військові та служба зайнятості пропонують роботу

За клопотанням голови районної ради Сергія Ткачука до громадської толоки було залучено спецтехніку, яку надали комунальне підприємство «БЖКП» та ДП «Костопільське лісове господарство». – про це пише kostvlada.org





На правах реклами