Ми у Facebook
01.07.2015, 15:15

На Рівненщині шахраї видавали себе за податківців

ДПІ у Рівному повідомляє: останнім часом в області активізувалися телефонні шахраї.
Так, до власників закладів громадського харчування, інших суб’єктів господарювання Рівного та Рівненської області надходять телефонні дзвінки від невідомих осіб, які повідомляють, що телефонують від імені керівника, заступника начальника територіальної ДПІ та розповідають про включення даного суб’єкта бізнесу до плану перевірок і пропонують, аби перевірка не проводилась, переказати 4-6 тисяч гривень на рахунок у банку для подальшого вирішення вказаного питання щодо перевірки з Києвом.

Рівне: податкова розповіла про систему електронного адміністрування ПДВ

При цьому, реквізити рахунку шахраї повідомляють не одразу, а лише, коли уповноважена від суб’єкта господарювання особа буде біля банківського терміналу.

У всіх випадках шахраї використовують реквізити карткового рахунку ПриватБанку.

Відділ власної безпеки ГУ ДФС у Рівненській області закликає громадян бути пильними та не піддаватись на провокації. У разі надходження дзвінків від імені співробітників ГУ ДФС у Рівненській області та його територіальних органів з будь-

якими незаконними вимогами, слід одразу повідомляти відділ власної безпеки при ГУ ДФС у Рівненській області за телефонами: 692-607, 692-588, 692-575.





На правах реклами