Ми у Facebook
09.07.2015, 16:15

Працівники ДАІ затримали чоловіка, який травмував зі зброї жителя обласного центру [ОНОВЛЕНО]

Працівники ДАІ міста Рівне оперативно розшукали автомобіль та затримали осіб, які підозрюються у нанесенні тілесних ушкоджень із застосуванням вогнепальної зброї.
Сьогодні близько 13-ї години на спецлінію «102» надійшло повідомлення 39-річного рівнянина, що на вулиці Фабрична під час розмови з його знайомим, останній вистрілив у його автомобіль марки «Ауді А6» з гвинтівки, схожої на карабін.

ФОТО з місця затримання стрільця у Рівному

У цей момент власник транспортного засобу знаходився у салоні. У результаті пострілу рівнянин отримав вогнепальне поранення ноги.

Також мешканець обласного центру повідомив, що зловмисники залишили місце події на автомобілі марки «Шевроле Субурбан» коричневого кольору з іноземними номерними знаками.

У Рівному на кільці Дружби утруднено рух, працює міліція [+Фото]

На розшук транспортного засобу та причетних до скоєння правопорушення осіб керівництво УМВС України в Рівненській області ввело план «Перехват».

Черговий Державтоінспекції орієнтував всі наряди ДПС ДАІ , які в той час несли службу.

Уже за декілька хвилин інспектори ДАІ Рівного зупинили позашляховик на вулиці Відінській обласного центру. У салоні іномарки перебувало двоє чоловіків.

На місце події працівники ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Рівненського МВ УМВС.Вогнепальну зброю, що знаходилась в автомобілі «Шевроле Субурбан», правоохоронці вилучили, а осіб, котрі знаходились в авто, доставили в Рівненський міськвідділ міліції.

Попередньо відомо, що у рівнянина стріляв 42-річний житель Придністров’я.

Наразі тривають слідчі дії.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ