Готуємо оригінальне варення з кабачків [РЕЦЕПТ]
Рецепт приготування такого варення дуже простий і не потребує багато часу та зусиль.
Інгредієнти:
3 літри молодих кабачків
1 лимон
1 кг цукру
Приготування:
Спочатку треба подрібнити кабачки невеликими кубиками. Для нашого варення краще обирати жовті кабачки, щоб воно мало гарний вигляд. За їх відсутності Ви можете використати й зелені.
Лимон разом зі шкіркою дрібно нарізати і додати до кабачків. Це все засипати 1 кг цукру.
Після цього варення ставимо на невеликий вогонь і варимо до тих пір, доки кабачки і лимон майже розваряться.
Додавати воду у варення не потрібно! Кабачки на вогні пустять власний сік.
Смак варення нагадує медовий і пахне так само. Смачного!
![](https://ogo.ua/images/articles/1567/big/1436196799.jpg)
Статті до теми:
Цукати з вишні та черешні - рецепти
Готуємо смачнющі вареники з чорницями [відеорецепт]
12 фотоідей оригінального оформлення продуктів
![](/images/bnr/happy-650-90.jpg)
Відомий український поет і прозаїк опублікував потужний вірш
![](/images/articles/2/small/1671738078.jpg)
Поет, прозаїк та журналіст Василь Зима поділився з читачами своїм новим твором.
переглядів: 165
Молитва до Богородиці під час війни
![](/images/articles/2/small/1584544043.jpg)
У тяжкі часи якнайкраще допомагає щира молитва до Бога, який обов'язково почує і допоможе. Також можна звернути свої молитви до Пресвятої Богородиці.
переглядів: 145
Як зрозуміти, що дитина бреше
![](/images/articles/2/small/1739724123.jpg)
Усі діти час від часу фантазують або намагаються видати бажане за дійсне. Втім, як відрізнити безневинні вигадки від свідомого обману?
переглядів: 322
Спершу розбудовував Україну, а тепер захищає
![](/images/articles/2/small/1739723125.jpg)
Мешканець Рівненщини будував котеджі, створював затишок для людей. Зараз розбудовує щит для країни, що тримається на мужності таких, як він. Рівнянин Михайло на позивний "Борода" - уже рік служить в 60 Окремому Батальйоні Сил ТрО - «Поліські Вовки» 104 бригада тероборони ЗСУ Рівненщина.
переглядів: 206
Захисник з Рівненщини розповів, як збив ворожий літак
![](/images/articles/2/small/1739028693.jpg)
Військовослужбовець ЗСУ родом із Дубенщини, 27-річний Павло на позивний «Шершень» – будівельник у минулому.
переглядів: 264