Ми у Facebook
11.07.2015, 16:30

Рівнянин розповсюджував підроблені гроші [+Фото]

Рівненська міліція встановлює осіб, які причетні до розповсюдження підроблених грошей.
Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Рівненській області в межах розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом підробки грошей, вилучили у рівнянина майже три мільйони гривень.

Чи існує ідеальне місце, куди можна сховати гроші?



В ході розслідування злочину, передбаченого частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України, за фактом виявлення в касі однієї з автозаправних станцій в селі Колоденка Рівненського району, підробленої купюри номіналом 100 гривень, 9 липня міліціонери провели санкціонований обшук у автомобілі марки «Ауді Q 7», що на праві власності належить мешканцю м. Рівне.



Під час обшуку правоохоронці вилучили валютні цінності на загальну суму два мільйони сімсот чотири тисячі триста гривень.

Рівненщина: вбив товариша через гроші

— На даний час вирішується питання про проведення експертизи вказаних грошових коштів на предмет виявлення ознак підроблення купюр, — зазначив начальник управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Рівненській області В’ячеслав Євтеній. — Правоохоронці вживають заходи щодо встановлення джерел їх походження.






На правах реклами