Ми у Facebook
15.07.2015, 16:45

У Рівному провели воркшоп з дизайну

Олександра Корчевська провела воркшоп з дизайну для Клубу Творців Контенту. Під час лекції розповіли креативній молоді нашого міста про секрети творення дизайну.
Відкриття Клубу Творців Контенту відбулось в приміщенні першого корпусу Водного університету. На зустріч завітали студенти, майбутні громадські активісти міста.

Першим лектором стала Олександра Корчевська - кращий український студент-дизайнер за версією Всеукраїнського проекту «Ukrainian Design: The Very Best Of».

В рамках зустрічі вона розповідала про якісний дизайн: використання шрифтів, образів та кольорів, які формою не відволікатимуть від змісту.

«Лекція була побудована конструктивно та інформативно. Олександра відкрила деякі секрети і трюки, що зменшують затрати часу на розробку дизайнерського продукту. Навіть така далека від дизайну людина, як я – багато чого зрозуміла, запам`ятала та занотувала на майбутнє», - прокоментувала студентка 6 курсу НУВГП, Анастасія Лонгінова.

Але засідання Клубу Творців Контенту не обмежилось теорією. Олександра Корчевська провела показовий майстер-клас «Як розробляти унікальні по стилю афіші для своїх заходів». Застерігала від часто вживаних помилок, а також порекомендувала з чим найкраще іти в друкарню.

Після практичної частини всі присутні мали змогу поспілкуватися з лектором особисто. Своїми враженнями від бесіди поділилась учасниця Клубу, Оксана Мейта: «Олександра Корчевська стимулює відходити від шаблонного бачення та викладу ідей. Багатогранна особистість в якої варто повчитися не тільки перфектному дизайнерському баченню, а й вмінню все встигати.»

На завершення Олександра залишила подаруночок на згадку учасникам та потішила новою піснею зі свого репертуару.

Клуб Творців Контенту організований первинним осередком МГО ФРІ «Рівне Активне». Приєднатися може кожен охочий, хто цікавиться саморозвитком. Вже незабаром відбудеться наступна зустріч. Стежте за анонсами та оновленнями групи в соцмережі за адресою: vk.com/contentmaker_club





На правах реклами