Ми у Facebook
15.07.2015, 16:29

Сім кіл бюрократичного пекла по-рівненськи

1500 номер газети "ОГО" виходить в оновленому форматі. Тепер газета має 40 сторінок та об'єднує у собі потужний інформаційний блок життєвих історій, цікавих новин та корисних роз'ячнень.
Перша сторінка газети цього тижня присвячена жорстокій бюрократії, з якою стикаються жителі нашого міста та області.
Тепер оновлена газета “ОГО” матиме найбільший на Рівненщині обсяг — 40 сторінок. Вона складатиметься з двох зошитів — 16 сторінок інформаційної частини з програмою телебачення (цей зошит отримуватимуть всі передплатники “Рівненської газети”) та 24 сторінок оголошень (блок з оголошеннями поки що буде доступним лише у роздрібному продажу та для передплатників “Рівненських оголошень”).

Перший випуск нової газети можна буде побачити вже завтра, 16 липня. І символічно, що це буде 1500 випуск газети, яка у Рівному є не тільки брендом, а й живою історією незалежної преси, нашого міста і кожного з нас...

Більше про новий формат газети

- Газета "ОГО" тепер стане ще ближчою до свого читача. адже саме ваші проблеми і питання будуть ключовими публікаціями на сторінках нашої і вашої газети, - говорить редактор газети "ОГО" Ольга Данилюк. - Переконана, що вже у першому випуску ви це помітите.

Сім кіл бюрократичного пекла по-рівненськи

Жінок незаконно позбавивши статусу, який їм обіцяли надати пожиттєво

Рівненські вдови загиблих військовослужбовців вже майже два роки намагаються побороти несправедливість, з якою стикнулися у владних кабінетах. Жінок незаконно позбавили статусу, який їм гарантовано надала держава. Здавалося би, все просто – чиновники зробили помилку і мали б її виправити. Але після першого задоволеного на користь вдів позову й обіцянки не перешкоджати у відновленні статусу, жінок знову викликали до суду… на апеляцію.

А ПОВНИЙ ТЕКСТ МАТЕРІАЛУ ЧИТАЙТЕ ВЖЕ ЗАВТРА НА СТОРІНКАХ ГАЗЕТИ "ОГО"






На правах реклами