Ми у Facebook
16.07.2015, 08:30

Рівненщина: працівникам виплатили заборговану зарплату

Одним із дієвих напрямків роботи, який ефективно впливає на стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати є вжиття спільних заходів ДПІ у Рівному та органів виконавчої влади через заслуховування керівників підприємств-боржників на засіданнях комісії при міськвиконкомі.
Зокрема, з початку цього року 66 керівників підприємств доповідали на таких комісіях про причини допущення заборгованості із виплати заробітної плати та недотримання у своїй роботі мінімальних гарантій в оплаті праці для найманих працівників.

Рівне: податковий календар на липень

Заслуховування дали позитивний результат – 48 підприємств погасили в першому півріччі цього року заборгованість по заробітній платі та сплатили до бюджету 466,6 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Окрім цього, працівники податкової служби міста постійно проводять індивідуальну роботу з керівниками підприємств під час засідань робочих груп при податковій інспекції.

За півроку відбулося 6 робочих груп, на яких заслухано керівників підприємств – боржників. Як результат, із 74 підприємств 54 погасили заборгованість перед працівниками, а бюджет відповідно отримав 228 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ