Ми у Facebook
16.07.2015, 11:45

Мама скандального прокурора Трагонія скликала прес-конференцію

Фото порталу "4 влада"

Представників ЗМІ жінка запросила аж до Костополя.
"Привіт! У нас просять допомоги. Мама прокурора Таргонія запрошує усіх журналістів на прес-конференцію. Буде сам прокурор Таргоній, його адвокат і мама. Буде зроблена заява, Таргоній розповість про своє затримання, хабар та хто це все організував... Ну так запевняє мама. Захід відбудеться у місті Костопіль (Таргоній не може приїхати в Рівне), в Будинку Культури, він поряд з адміністрацією. Початок завтра, 17 липня, о 11 00. Дуже просять приїхати, транспортом забезпечити не можуть", - анонсували у соцмережах журналісти Рівного.

Скандальний прокурор Таргоній (ДОСЬЄ)

Нагадаємо, що рівненський прокурор Андрій Таргоній став відомим ще у лютому 2014 року. Тоді представники «Правого сектору», на чолі зі своїм лідером Сашком Білим, вимагали припинення бездіяльності у Рівненській районній прокуратурі. Саме Таргонія звинуватили у тому, що він не підписував повідомлення про підозру чоловіку, звинуваченому у вбивстві селянки.

Згодом, як повідомляє протал [urlhttp://4vlada.com]4 влада[/url]прокурор Андрій Таргоній отримав особисту державну охорону, славу і співчуття від багатьох. Асоціація прокурорів нагородила його орденом як працівника, який зазнав тортур і знущань. Нагороду також отримала і його мати Ірина Таргоній – за захист прокурорської честі.

Рівненський прокурор Андрій Таргоній вже на свободі

На початку липня Андрія Таргонія звинувачують в одержанні неправомірної вигоди поєднаної із вимаганням, службовою особою, яка займає відповідальне становище. Йому загрожує від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Пана Таргонія звільнили із органів прокуратури за порушення присяги працівника прокуратури ще до вироку суду. І на третій день екс-прокурор вийшов з-під варти після того як за нього внесли заставу майже в 100 тисяч гривень.






На правах реклами