Ми у Facebook
17.07.2015, 19:15

Маленькі рівняни розповіли про свої захоплення та мрії [+Фото]

П'ятеро маленьких рівня взяли участь у фотосесії від рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО!". Їх фото вже побачили сотні жителів Рівненщини. Тепер дізнатися більше про них можете і ви!
Якщо ви мрієте про прекрасну, феєричну фотосесію для своєї дитини, а ще, щоб ці фото потім побачимо все місто у рівненському глянці?! Тоді продовження проекту “Діти - наше майбутнє” саме для вас!

Маленькі рівняни - зірки рівненського глянцю

Все, що від вас потрібно — тільки велике бажання та дзвінок до нас. Ми ж обіцяємо, що ваша дитина отримає позитивні емоції під час фотосесії та сюрприз від того, що побачить себе на сторінках рівненського глянцевого журналу. 

В результаті ви отримаєте 10 оброблених фото вашого малюка від рівненського фотохудожника Ліни Яріш. Фото з короткою інформацією про вашу дитину у глянцевому журналі “ВІТАЄМО!” (півсторінки). 

Крім того, якщо ви хочете, щоб талант вашої дитини побачили не тільки ваші родичі чи близькі, то додатково ми зможемо розмістити відео, де ваша дитинка танцює, співає, розповідає вірш на нашому сайті OGO.ua. Якщо ж такого відео немає, то ми зможемо записати його під час фотосесії (маленьке відеоінтерв'ю).

Телефон — 0971831399 Ліна

Вийшов свіжий номер рівненського глянцю "ВІТАЄМО!"

ЗНАЙОМТЕСЯ З УЧАСНИКАМИ ФОТОСЕСІЇ

Привіт, усім! Мене звати Рибачик Олександра. Нещодавно я відсвяткувала свій перший рік народження! А народилася я у великому та красивому місті Рівне, де і проживаю разом з мамою, сестричкою та татом. Улюблене моє заняття це гризти морквинку, пританцьовуючи під ритмічну музику. Я - маленька татова копія!!!




Мене звати Космина Соломійка. Мені 6 років, скоро буде 7. Я живу у місті Рівне. Закінчила 1-Г клас навчально-виховного комплексу "Школа-ліцей №2". Я вже 2 роки займаюся спортивною гімнастикою та здобула ІІІ юнацький розряд. Також мені дуже подобається танцювати. І навіть зайняла 1 місце на танцювальному конкурсі "Крок до зірок" 2015 серед дітей мого віку. Маю багато друзів, з якими полюбляю гуляти та грати у різні ігри, співати пісні та просто "балуватися". Люблю подорожувати з батьками, дивитися мультики та їсти морозиво. Мрію, щоб усі були здорові, а тому хочу бути лікарем.




Я - Софія Омельчук. Найближчим часом, 16 червня, мені виповниться 12 років, я закінчила 7 клас Здолбунівської загальноосвітньої школи 1-3 ступеня №4. Вільний від занять час я люблю проводити з друзями у веселій компанії. Також я займаюся в музичній школі на двох інструментах, фортепіано та гітара, відвідую хор, уроки вокалу та гурток гри на гітарі, залюбки ходжу на заняття з народного танцю в ансамбль "Сузір’я". Дуже люблю тварин і вважаю, що люди мають про них піклуватись та не ображати, адже вони нам дарують позитивні емоції. Мрію перемогти у «Голосі діти» і стати всесвітньо відомою співачкою!



Я маленька, але вже дуже багато чого люблю та вмію. Звати мене Даша Гаврилюк і я народила в найкращій родині, де панують любов та злагода. Мама називає мене “моя розумничка”, бо в свої майже чотири роки я намагаюся допомагати всім своїм рідним. А найголовніше — змушую їх посміхатися. Просто обожнюю танцювати, гратися з друзями, яких у мене ціла вулиця. Крім того, просто обожнюю позувати перед камерами і навіть маму вчу правильно позувати.



Міланка Гаврилович — маленька, чарівна рівняночка, яка тішить своїх батьків щоденними посмішками та своїми першими успіхами. Мама Міланки розповідає, що ніколи не могла собі уявити, що мати донечку — це таке велике щастя. А коли вона біжить до тебе і кричить: “Мама!”, то що може бути дорожче. Маленька розумничка, мамина і татова помічниця, сонечко ясне для дідуся і бабусі — такою знають маленьку Міланку всі навколо!






На правах реклами