Ми у Facebook
17.07.2015, 18:15

Маленькі рівняни - зірки рівненського глянцю [+Фото]

Дитинство - це найпрекрасніша пора. Це веселі спогади, теплі емоції та найщиріші посмішки. Важливо, щоб усі ці моменти не тільки були закарбовані у вашій пам'яті, а і були зафіксовані на дитячих світлинах.
Уявіть, як прекрасно буде, коли ваша дитина, коли виросте, перегляне свої дитячі фото і згадає приємні моменти, що були в його чи її житті.

Рівненський глянцевий журнал "ВІТАЄМО!", який ви тримаєте у руках, вирішив втілити мрію багатьох батьків. Проте в наших смливих ідеях ми пішли далі і розширили свої плани у проект "Діти - наше майбутнє". Коли дитина отримує фотосесію, потім одне з фото можна побачити на сторінках рівненського глянцю. А також, якщо ви бажаєте показати талант вашої дитини, то ми підготуємо відео вашого сина чи донечки.

В цьому випуску перші 5 маленьких учасників конкурсу. Подивіться, які вони неймовірні! Ваші дітки теж можуть бути наступними зірками рівненського глянцю.

Вийшов свіжий номер рівненського глянцю "ВІТАЄМО!"

Якщо ви мрієте про прекрасну, феєричну фотосесію для своєї дитини, а ще, щоб ці фото потім побачимо все місто у рівненському глянці?! Тоді продовження проекту “Діти - наше майбутнє” саме для вас!

Все, що від вас потрібно — тільки велике бажання та дзвінок до нас. Ми ж обіцяємо, що ваша дитина отримає позитивні емоції під час фотосесії та сюрприз від того, що побачить себе на сторінках рівненського глянцевого журналу. 

В результаті ви отримаєте 10 оброблених фото вашого малюка від рівненського фотохудожника Ліни Яріш. Фото з короткою інформацією про вашу дитину у глянцевому журналі “ВІТАЄМО!” (півсторінки). 

Крім того, якщо ви хочете, щоб талант вашої дитини побачили не тільки ваші родичі чи близькі, то додатково ми зможемо розмістити відео, де ваша дитинка танцює, співає, розповідає вірш на нашому сайті OGO.ua. Якщо ж такого відео немає, то ми зможемо записати його під час фотосесії (маленьке відеоінтерв'ю).

Телефон — 0971831399 Ліна















На правах реклами