Ми у Facebook
18.07.2015, 18:15

Де рівнянкам обрати весільну сукню своєї мрії

Моделей, пропозицій, салонів так багато...А весілля один раз у житті і цього дня хочеться виглядати просто неперевершено. Саме тому хочеться розповісти про весільні салони Рівного, де можна обрати сукню своєї мрії.



Весільний салон “Діана”

Весільна сукня — це невід'ємний атрибут кожної нареченої. Надзвичайно знайти сукню, яка була б саме вам до смаку і підкреслювала всі переваги вашої фігури. Важливо, щоб і усалоні, який ви обрали, були консультанти, які не просто підкажуть вам, що вам пасуватиме найкраще, а і допоможуть у виборі усіх необхідних аксесуарів, з якими ваш образ буде просто неперевершеним!

Якщо ви ще вагаєтеся, який салон обрати, то відкладіть усі хвилювання, у салоні “Діана” вам знайдуть ВАШЕ весільне вбрання. Тут і шикарні пишні сукні, і вишукані елегантні вбрання... Все чого душа бажає — вам “Діана” підшукає!

Адже колекція весільних суконь від салону "Діана" — це бездоганна якість весільної сукні і неперевершені дизайнерські рішення. Кожна сукня з нашої колекції — ексклюзивна. У нашому салоні Вам запропонують весільні сукні різних стилів. Також можливе пошиття сукні на індивідуальне замовлення. Ми цінуємо Ваші вподобання і враховуємо всі побажання.

Салон “Діана” м. Рівне, Просп. Миру, 2 тел.(096) 34-93-980









Весільний салон "Florence"



Розкішні сукні — це завжди ексклюзив. Дизайнери весільного салону "Florence" пропонують індивідуальне пошиття весільних та вечірніх суконь на ваш смак і ретельно розробляють кожну модель, щоб наречена відчувала себе не тільки найпрекраснішою в цей день, а й щоб їй було максимально комфортно.
Вони не втомлюються створювати нові силуети, експерементують з кроєм та деталями. Оздоблення суконь завжди виконується вручну - це досить клопітка робота, яка додає їм неповторний та особливий шарм. У такій сукні Ви обов'язково будете найкрасивішою нареченою!!! Крім того, весільний салон "Florence" уже впродовж 5-ти років є ексклюзивним представником ТМ Ricca Sposa. Весільні сукні Ricca Sposa втілюють справжнє відчуття стилю, вишуканості, жіночності та сучасності.
Молодий і прогресивний бренд перетворює навіть класичні моделі весільних суконь у мрію. Колекції завжди відрізняються бездоганим кроєм та різноманітністю моделей, з використанням вишуканих тканин та ексклюзивною майстерністю оздоблення ручним гаптуванням з кристалами SWAROVSKI, французьким мереживом та легкими квітами із тканини. Завітайте до нашого салону "Florence" та оберіть сукню своєї мрії!!!!

Салон "Florence" - вул. Київська 19 (район 12 школи, поруч з рестораном "Торнадо"), тел. 0987193554, 0688936253.











На правах реклами