Ми у Facebook
20.07.2015, 15:30

Рівненські міліціонери в зоні АТО в автомобілі виявили вісім мільйонів гривень

17 липня близько 17 год наряд зведеного загону рівненських правоохоронців під час несення служби на контрольному пункті в’їзду-виїзду «Бугас» (з боку Новоазовська) спільно з працівниками СБУ перевіряли автомобіль «Форд Фокус» на предмет виявлення заборонених для перевезення речей
У ході перевірки авто правоохоронці натрапили на велику партію грошей.

У Сарнах затримали одеситів з бурштином та валютою

Пачки з гривнями та доларами США, які були заховані скрізь: у надувному матраці, під сидінням, в жіночій сумочці, в бардачку, в багажному відділенні, в запасці. Крім того, серед грошей були ще й банківські картки кількох банків з пін-кодами у кількості понад 20 штук, видані на різні прізвища, та понад півсотні комплектуючих до мобільних телефонів, роутерів, ноутбуків на загальну суму понад 500 тис . Документів на перевезення валютних цінностей для перевірки 32-річний житель Донецька не представив. При собі мав посвідчення завідуючого дільницею інкасації перевезення валютних цінностей Ощадбанку м. Донецьк.



На Рівненщині нелегально працювала заправка

Командир 2 взводу зведеного загону УМВС України в Рівненській області викликав слідчо-оперативну групу. Куди перевозило подружжя понад 8 млн. гривень та майже одну тисячу доларів США та для чого вони були призначені, з’ясовують працівники міліції та СБУ.







На правах реклами