Ми у Facebook
21.07.2015, 08:15

Куди звертатися рівнянам у разі корупції в митній або податковій сферах

Задля запобігання корупції, усунення причин та умов, що їй сприяють, забезпечення законних прав та інтересів громадян і юридичних осіб, своєчасного реагування на проблемні питання, працівники власної безпеки ГУ ДФС у Рівненській області вживають відповідні заходи.
Так, протягом січня-червня поточного року працівники відділу власної безпеки взяли участь у проведенні 58-ми службових перевірок та розслідувань. За результатами таких перевірок до 34 працівників застосовано заходи дисциплінарного впливу.

Крім того, одним із напрямків роботи відділу власної безпеки ГУ ДФС у області є здійснення комплексу заходів із запобігання та документування фактів одержання неправомірної вигоди службовими особами податкової та митної сфери.

У зв’язку з цим, у разі наявності інформації про факти вимагання або одержання неправомірної вигоди службовими особами податкової та митної сфери, слід інформувати ВВБ ГУ ДФС у Рівненській області за тел. (0362) 692-575, (0362) 692-607, (0362) 692-503, або звертатись за адресою підрозділу: м. Рівне, вул. Відінська, 12.

Читати також:

З початку року на Рівненщині виявлено 37 корупціонерів

На Рівненщині викрито факт корупції у сфері земельних відносин

Куди поскаржитись на корупцію?





На правах реклами