Ми у Facebook
23.07.2015, 10:45

На чемпіонаті України з плавання рівненчани здобули дві золоті медалі

Відразу дві медалі найвищого ґатунку вибороли на Чемпіонаті України у Дніпропетровську представники Рівного. Так, Сергій Варварук став кращим у комплексним плаванням на відстані 200 метрів, а Михайло Романчук – у вільному стилі на відстані 400 метрів.
Крім того, Сергій Варварук став другим на дистанції 200 м (батерфляй), а Михайло Романчук - на дистанції 200 метрів (вільний стиль). Срібні нагороди також у скарбничці Андрія Яськова (100 м, батерфляй), та Владислави Мазницької (100 м, на спині).

Бронзову нагороду здобув Денис Мартинюк (400 м, комплексне плавання).

У молодіжних змаганнях срібними призерами Чемпіонату України стала Владислава Мазницька (100 м, на спині) і Денис Мартинюк (200 м, на спині).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський ветеран здобув золото на «Кубку Прикарпаття» з плавання

Рівненські ветерани стали кращими на всеукраїнських змаганнях із плавання

Бронзові нагороди серед молоді здобули Олексій Астаф’єв (1500 м, вільний стиль), Денис Мартинюк (200 м, батерфляй та 400 м, комплексне плавання), а рівненчанка Анастасія Мігаль вперше виконала норматив майстра спорту України з плавання.

Змагання проходили у Дніпропетровську з 15 по 17 липня у рамках чемпіонату України та чемпіонату України серед молоді з плавання.







На правах реклами