Ми у Facebook
23.07.2015, 11:40

На Рівненщині у чоловіка знайшли 57 кг бурштину

За результатами обшуку у жителя смт Володимирець вилучено майже 57 кг бурштину.
22 липня проведено обшук житла та прилеглого до нього господарства у мешканця смт. Володимирець, під час якого виявлено та вилучено 57 кг бурштину-сирцю.

Слідчі дії проводили працівники прокуратури та міліції у рамках розслідуваного кримінального провадження, в ході якого одержано інформацію про незаконне придбання, зберігання та збут бурштину одним із мешканців смт. Володимирець. — повідомив прокурор Володимирецького району Олександр Войтюк. — Необхідність обшуку мала на меті припинити незаконну діяльність з дорогоцінним камінням. Як наслідок, правоохоронці вилучили значну кількість бурштину-сирцю, який доставлено до УМВС України в Рівненській області.
До ЄРДР внесено відомості про кримінальне правопорушення, передбачене ст. 198 КК України (придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом).



Слідчі дії тривають.

Довідково: санкція згаданої статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

За матеріалами прес-служби прокуратури Рівненської області

Читати також:

]

Подробиці стрілянини у Рівному

Бурштинокопачі з Рівненщини вчинили сутичку з житомирськими конкурентами





На правах реклами