Ми у Facebook
24.07.2015, 10:30

Податківці Рівненщини повернулися з АТО

Як повідомляє Головне управління ДФС у Рівненській області, співробітники фіскальної служби не залишились осторонь загальнодержавної біди.
Ще з квітня цього року, працівники відділу активних заходів оперативного управління: капітан податкової міліції Галагута Микола Петрович, капітан податкової міліції Шаюн Сергій Анатолійович, прапорщик податкової міліції Дуднік Олег Олегович - гідно та сумлінно забезпечували виконання завдань у зоні проведення антитерористичної операції.

Під час шостої хвилі з Рівненщини призвуть більше тисячі чоловіків

Нещодавно вони повернулись до своїх родин. За сумлінне та бездоганне виконання службових обов’язків, викриття та припинення злочинів у сфері оподаткування в зоні проведення АТО, професіоналізм, мужність, старанність працівникам фіскальної служби області подякував перший заступник начальника Головного управління ДФС у Рівненській області Ігор Бородавко та колеги по роботі.

Рівненщина: учасники АТО отримали 214 земельних ділянок

Після теплої зустрічі кожен із правоохоронців вирушив до найближчих і найрідніших людей: батьків, дружин та дітей. Згодом, після кількаденного відпочинку, усі вони приступлять до виконання своїх безпосередніх обов’язків.

За добу у Рівному мобілізували більше двохсот чоловіків






На правах реклами