Ми у Facebook
24.07.2015, 12:45

Рівненщина: вісім років за вбивство коханої

За те, що забив співмешканку, чоловік отримав вісім років за ґратами
У день свого народження 42-річний мешканець села Іваничі Рівненського району посварився зі своєю співмешканкою, бо та випивала і не займалася домашнім господарством. Аби приструнити жінку, вирішив провчити силою. Той вечір для 42-річної господині став фатальним, а зловмисник тепер найближчі вісім років проведе у тюрмі.

На Сарненщині односельчани побились лопатою

Близько 19 години наприкінці березня господар прийшов додому у стані алкогольного сп’яніння, адже святкував день народження. У будинку свою співмешканку теж застав напідпитку. Чоловік почав дорікати жінці, що вона часто випиває, не прибирає у будинку і взагалі нічого не робить по господарству. Розлютившись, господар почав бити жінку спочатку руками, а потім і дерев'яною палицею. Згідно з висновком судово-медичної експертизи смерть потерпілої настала внаслідок гострої крововтрати.

ВІДЕО: у Рівному стріляли у "валютника"

— За цим фактом відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, — повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області Володимир Мамай. — Зловмисника одразу ж розшукали та затримали. Після проведення досудового розслідування, кримінальне провадження скерували до суду.
Підозрюваний у скоєному щиро розкаявся та сприяв розкриттю злочину. Проте обтяжуючою обставиною для нього стало те, що на момент скоєння кримінального правопорушення він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину і призначив покарання у виді позбавлення волі на вісім років.





На правах реклами