Ми у Facebook
28.07.2015, 12:00

На Рівненщині – новий керівник фінінспекції (ДОСЬЄ)

Начальником Державної фінансової інспекції в Рівненській області призначено Анатолія Карп’юка, який до цього працював начальником Луцької об’єднаної державної фінансової інспекції у Волинській області.
Нового керівника працівникам інспекції представив заступник голови Держфінінспекції України Михайло Диба. Також у представленні взяв участь перший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Юрій Приварський.

«Знаю Анатолія Борисовича ще з часів роботи у фінінспекції. Знаю як хорошого керівника та прекрасного фахівця, котрий добре знає ревізорську роботу», - зазначив Юрій Приварський.





Досьє:
Анатолій Карп’юк народився в місті Дубно і після закінчення Львівського лісотехнічного інституту свою трудову діяльність розпочав в Дубенському районному фінансовому відділі. Працював економістом, головним контролером-ревізором Міністерства фінансів по району. Потім - начальником контрольно-ревізійного відділу в Дубенському районі, першим заступником начальника Контрольно-ревізійного управління в Рівненській області.

Говорячи про свої плани новопризначений керівник зазначив, що роботи буде дуже багато. «Але я впевнений, - зазначив Анатолій Карп’юк, - що разом нам вдасться досягти гарних результатів. Тим більше, що колектив для мене не є новим, з багатьма вже довелося попрацювати. Приємно бачити в держфінінспекції і чимало нових людей».





На правах реклами