Ми у Facebook
30.07.2015, 18:45

У Рівному відбувся конкурс перевізників

Мова йде про тендер для перевізників на міські маршрути, оскільки 30 вересня цього року закінчується термін дії договорів.
Згідно із законом за 2 місяці до закінчення терміну, варто провести новий конкурс, що і відбулося сьогодні у приміщені УЖКГ Рівного. По результатам конкурсу було розподілено 12 об'єктів, одним з яких являється маршрут №1 “Льонокомбінат - с. Ювілейне”.

Рівненщина: недобросовісних перевізників публічно покарають

Загалом перевізники надають 56 автобусів різних марок, з них 7 автобусів 2014 року випуску. На два автобуси марки "Богдан" накладено арешт, проте відповідальний за них перевізник ПП "Рівне Транс" обіцяє вирішити ситуацію, що склалася якнайшвидше.

28 липня було проведено огляд всіх транспортних засобів, та не виявлено жодних несправностей. У конкурсі взяли участь наступні перевізники: комапнія "Салант", ПП "Рівне Транс", фірма "Сагайдачний", "Рівненська транспортна компанія", ПП Левчук, ПП Давидюк, ТОВ "Транссервіс" та ПП Сливка. Конкурс пройшов успішно й кожний з перечисленик перевізників отримав по об'єкту, а такі компанії як "Рівненська Транспортна Компанія" та "Сагайдачний" по два об'єкта для обслуговування. Попри це кожний з перевізників пообіцяв надавати лише якісні послуги та бути на маршруті впродовж всього часу відведеного для роботи.

Джерело: Піка





На правах реклами