Ми у Facebook
06.08.2015, 20:30

Як висвітлити волосся в домашніх умовах

Світлий колір волосся пасує багатьом жінкам, але часте окрашування його за допомогою хімічних засобів лише шкодить. Тому ми пропонуємо скористатися рецептами натуральних масок, які допоможуть висвітлити і зміцнити волосся.
У сучасній ії для освітлення волосся використовуються різні хімічні сполуки і спеціально розроблені фарби, але як не крути, вони завдають шкоди структурі волосся і вам доводиться думати про те, як оздоровити і зміцнити його. У цьому вам допоможуть натуральні маски:

Освітлююча маска для волосся на основі меду: помийте волосся і підсушіть його рушником. Візьміть мед, бажано свіжий, рідкий і розподіліть його по всій довжині волосся. Голову не слід додатково утеплювати, оскільки це уповільнює процес, просто скористайтеся легкою хустинкою. Маску тримаємо не менше 10 годин. Мед, потрапляючи на волосся, починає взаємодіяти з його клітинами і виділяє освітлюючі ферменти. Освітлююча маска для волосся повторюється 2 рази на тиждень.

Маска на основі лимонного соку: помийте волосся і трохи підсушіть рушником. Видавіть сік одного лимона і нанесіть на волосся, одягніть поліетиленову шапочку на голову і утепліть рушником. Після використання соку лимона для освітлення, обов'язково прополощіть волосся водою, з розведеним у ній коньяком (2 ст.л), щоб пом'якшити вплив лимонної кислоти.

Якщо у вас тонке і ламке волосся, можете скористатися простою маскою: 4 ст.л. соку лимона змішайте з 4 ст. л відвару ромашки і 2ст. л. дріжджів. Маску тримаємо 3 години.

Освітлююча маска для волосся на основі ромашки: для освітлення підходять як свіжі квіти ромашки, так і засушена трава. Потрібно взяти склянку ромашки і залити її двома склянками окропу, варити на повільному вогні 10 хвилин. Охолодіть відвар, процідіть і полощіть в ньому чисте волосся протягом 5 хвилин. Повторювати процедуру потрібно 3 рази в тиждень.

Маска для освітлення волосся з оцетом: змішати 1 яйце, 1 ст.л. оцету, 1 ч.л. гліцерину. Суміш наносимо на чисте волосся на 50 хвилин, додатково утеплюємо. Змивати маску потрібно теплою водою. Повторювати процедуру слід 2 рази на тиждень.

Такі прості освітлюючі маски для волосся в домашніх умовах допоможуть вам отримати бажаний відтінок та зміцнити волосся.

Статті до теми:

Топ-6 продуктів для здоров'я волосся та нігтів

Яєчні маски для здорового волосся

ВІДЕО - Маска для волосся від Ольги Сумської [+Відео]





На правах реклами