Ми у Facebook
23.08.2015, 13:30

В рівненському парку "Хімік" відбулася фітнес-зарядка

Робити зарядку вранці – не лише корисно, а й необхідно у нинішній час, адже хворіти українцям ніяк не можна.
На щастя, саме до такої думки схиляються більшість рівнян, які мешкають у мікрорайоні Ювілейний. Для них управляюча компанія «Рівне Дім сервіс» і започаткувала спортивний довгостроковий соціальний проект «Ювілейні ігри».

У Рівненському "Хіміку" вандали понищили паркан

На ранкову фітнес-зарядку всіх бажаючих чекатимуть знову в парку «Хіміків» 22 серпня о 10:00. Професійний майстер-клас презентує справжній спортсмен - головний спеціаліст РМЦ «Спорт для всіх» Андрій Галушко.

Варто підкреслити, що молодий і симпатичний хлопець не курить та не вживає алкогольних напоїв. До проекту «Ювілейні ігри» долучився одразу і без вагань.
- Дивлячись на те, як сучасні діти проводять час, хочеться для них щось показувати і вчити їх, як розвиватися фізично, адже здоров’я нині дуже цінне», - зазначив Галушко.

На Ювілейному буде сімейна велосипедна доріжка [+Фото]

Додав, що крім зарядки рівнянам знову влаштують спортивні змагання. Для найменших будуть естафети і конкурси, а також цікаві ігри, які загартують фізичний дух і на весь день забезпечать гарний настрій.

Зарядка налаштовує весь день на позитивні емоції, переконаний Андрій Галушко. І не дивно, адже юнак має чималий спортивний досвід.

- Із 1-го класу я займаюся футболом. Після закінчення школи навчався в РДГУ на факультеті фізичного виховання. Грав у ФК «Штурм», - поділився Андрій.
Та, як і кожен сучасний українець, Галушко присвячує своє життя не тільки спорту, а й саморозвитку.

- Люблю читати. Найбільше – біографічні книги про відомих людей, - розповів Андрій.

Де погуляти з дитиною у Рівному? Дендропарк "Хімік"

Ініціатори спортивної акції «Ювілейні ігри» раді співпраці з активними, відомими рівнянами, які своїм прикладом демонструють, яким повинен бути українець.

Нагадаємо, ранкові зарядки проводяться на пляжі біля водойми, що у парку «Хіміків».

Прес-служба "Рівне Дім Сервіс"





На правах реклами