Ми у Facebook
25.08.2015, 10:15

Рівнянина засуджено за незаконні оборудки з алкоголем

Ілюстративне фото.

12 тисяч пляшок горілчаної продукції чоловік зберігав у гаражі.
32-річний житель м. Рівне, будучи вже засудженим у 2013 році за незаконне придбання, зберігання з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів, висновків для себе не зробив, на шлях виправлення не став, а знову вчинив аналогічне кримінальне правопорушення.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно правопорушника здійснювали слідчі слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Рівненській області за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області.


В Україні алкоголь подорожчає до 40%


- У суді доведено, що вказаний громадянин з метою системного незаконного збагачення організував тіньовий обіг алкогольних напоїв, не будучи суб’єктом господарської діяльності та не маючи ліцензії на виготовлення та реалізацію вказаних товарів, - повідомив державний обвинувач Василь Данілей, начальник відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби прокуратури Рівненської області. - Всього ж вилучено у останнього близько 12 тисяч пляшок горілчаної продукції, які він зберігав за місцем проживання та у гаражі.

В Україні знизиться вартість акцизу на алкоголь та цигарки

Згідно з вироком Рівненського міського суду від 18.08.2015 чоловіка визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 204 КК України (незаконне придбання, перевезення та зберігання з метою збуту підакцизних товарів особою, яка раніше була засуджена за цією статтею) та призначено міру покарання у виді штрафу у сумі 4 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 68 тис грн, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

Вирок суду ще не набрав законної сили. Учасники судового процесу мають право на його оскарження в передбачений законом термін.

[urhttp://ogo.ua/articles/view/2015-07-14/64727.htmll=]Рівне: чи продаватимуть алкоголь у "Бахусі"[/url]

За матеріалами прес-служби прокуратури Рівненської області





На правах реклами