Ми у Facebook
25.08.2015, 15:30

ОДЕК виграв дев’ятий у своїй історії Кубок області [+Відео]

У неділю, 23 серпня, у Рівному відбувся фінальний поєдинок за Кубок області з футболу сезону 2015 року. У ньому минулорічний володар цього трофею – оржівський ОДЕК – переміг ФК «Малинськ» та зберіг цінний трофей у себе ще на рік
Єдиний м’яч у поєдинку, який відбувався на рівненському «Авангарді», номінальні господарі забили наприкінці першого тайму. Під час швидкої атаки з глибини поля оржівець Вадим Панас на ліній карного майданчика встиг вчасно відпасувати Віктору Каращенку. Останній, перебуваючи в незручній позиції, вирішив не пробивати і віддав передачу вздовж воріт на дальню стійку. А там своєчасно опинився Віталій Груша, спокійно вразив не захищений кут воріт суперника.

По перерві ОДЕК почав грати у прагматичний футбол, намагаючись зберегти потрібний рахунок та зробивши ставку на контр випади. Натомість, ФК «Малинськ» пробував більше атакувати, проте «пробити» Юрія Кособуцького гравцям із Березнівщини не вдалося.

Мінімальна перемога дозволила новому коучу ОДЕКа Олегу Шандруку здобути перший трофей у його тренерській кар’єрі та поповнити музей клубу дев’ятим обласним Кубком.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Кубок області: ФК «Млинів» знову став автором сенсації

Прогнозований фінал: у Кубку області ОДЕК битиметься проти ФК «Малинськ»

Протокольні дані.

ОДЕК (Оржів) – ФК Малинськ (Березнівський р-н) – 1:0 (1:0)

23.08.2015 р. Стадіон «Авангард», м. Рівне. 3000 глядачів.
Арбітри: А.Шевчук, Т.Ткачук, Н.Мамчур, В.Дзюра, делегат РОФФ: М. Васюта (усі – Рівне).
ОДЕК: Кособуцький, Чикалюк-Козакевич (к), Колаковський, Поліщук, Шаюк, Трофімчук, Савицький, Груша (Семенчук, 66), Тивонюк (Апанчук, 69), Панас, Каращенко (Газицький, 70).
Запасні: Божок, Ядчишин, Кость, Шандрук.
Головний тренер: О. Шандрук
ФК «МАЛИНСЬК»: Фокін, Господинчик, Єфімчук, Сахнюк, Мичко (Сачук, 84), Гергелюк (к) (Вознюк, 83), Царьов (Козлюк, 55), Новосад, Онищук, Федосенко, Брикса.
Запасні: Балаушко, Мельничук, Климишин.
Головний тренер: О. Цюх
Гол: Груша (42 хв.)













На правах реклами