Ми у Facebook
28.08.2015, 09:30

У Львові побили працівника банку і вкрали 300 тисяч

Працівники міліції звертаються до очевидців пограбування, що сталось 26 серпня у період з 19:20 по 20:00 на пр. Чорновала, 45, з проханням надати будь-яку інформацію, що допоможе розкрити цей злочин.
Про це повідомили з прес-служби ГУМВС України у Львівській області.

До Шевченківського райвідділу міліції, 26 серпня, звернувся 40-річний працівник одного з львівських банків. Чоловік розповів, що близько 20:00, коли він стояв у автомобільному заторі на проспекті Чорновола, 45, невідомі чоловіки розбили заднє вікно його автомобіля «Infiniti», нанесли йому кілька ударів по голові та забрали з автомобіля сумку, у якій знаходилося 300 тисяч гривень. Після чого зловмисники втекли з місця події.

Слухання справи "Укрбурштину" хотіли зірвати... замінуванням

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Працівники міліції звертаються до очевидців пограбування з проханням надати будь-яку інформацію, яка допоможе розкрити цей злочин. Також правоохоронці звертаються до водіїв, котрі у той час проїжджали проспектом Чорновола, з проханням надати для вивчення записи відеореєстраторів.






На правах реклами