Ми у Facebook
30.08.2015, 15:30

На Рівненщині троє молодиків напали на вулиці на чоловіка

У Кузнецовську близько другої години ночі троє молодиків напали на 35-річного місцевого жителя. Вони побили чоловіка та забрали цінні речі. Міліціонери встановили та затримали всіх фігурантів злочину.
Рівненські оперативники затримали у Кузнецовську трьох розбійників


Невідомі нанесли чоловіку тілесні ушкодження та заволоділи шкіряною сумкою, у якій знаходилися ключі від квартири та дачного будинку, золотий браслет, планшет, годинник. Потерпілого доставили в лікарню із численними забоями, ранами обличчя, тулуба, переломом кісток носа.

Як повідомив заступник начальника УМВС України в Рівненській області Володимир Голубош, за фактом розбою відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України. Оперативники карного розшуку УМВС України в Рівненській області затримали усіх трьох молодиків, причетних до скоєння кримінального правопорушення. Ними виявилися непрацюючі 20-річний місцевий мешканець та 19-ти та 21-річний рівняни. Міліціонери влучили все награбоване. Наразі призначені необхідні експертизи для визначення вини кожного з зловмисників.

Молодикам загрожує від семи до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.



За матеріалами СЗГ УМВС України

Читати також:


На Рівненщині племінники забили дядька до смерті



Чоловік з Мирогощі крав гаманці у дубенчан





На правах реклами