Ми у Facebook
01.09.2015, 09:00

Львів запрошує рівнян на Форум видавців

Відкриття фестивалю відбудеться 9 вересня.
9 вересня 2015 року о 19.00 у Львівській обласній філармонії (вул. Чайковського, 7) відбудеться подія виняткової атмосферності та комунікації — Урочисте відкриття Львівського міжнародного літературного фестивалю в рамках 22. Міжнародного книжкового форуму видавців у Львові.

Вперше організатори запрошують бізнесменів, політиків та всіх охочих долучитися до відкриття найбільшої культурної події України і, як кажуть журналісти, найбільшого в світі українського книжкового ярмарку.

У Львові стартував 21-й Форум видавців [+ФОТО]

Гості вечора першими зможуть переглянути виставку книжок, представлених на конкурс “Найкраща книга форуму-2015” або ж долучитися до благодійної ініціативи. Але про благодійність — згодом.

Щасливці, що потраплять на відкриття, матимуть змогу послухати шанованих спікерів - Владику Бориса Ґудзяка, єпископа УГКЦ у Франції, країнах Бенілюксу та Швейцарії, Генрі Марша, британського нейрохірурга світового рівня, Ольги Гнатюк, україністки професора НаУКМА (Польща). Лейтмотивом їхніх надихаючих промов будуть терпимість, милосердя, культуру.

Музичним “акордом” стане виступ академічного молодіжного симфонічного оркестру INSO-Lviv, саме вони перемогли на “Битві хорів” в Одесі, солістки Римського і Мадридського оперних театрів, Софія Соловій, скрипала-віртуоза Олександра Божика. Вестиме вечір вже традиційно Володимир Бєглов, якого ми знаємо з проекту The Ukrainians.

Отож, як ви вже зрозуміли, команда “Форум видавців” та однодумців радо вітатиме всіх гостей, які придбають квиток на урочистість. До квитка безкоштовно докладатиметься VIP-перепустка на всі події 22. “Форуму видавців у Львові”!

У Рівному пройшов ексклюзивний показ українського фільму «Поводир»

Крім того, вас порадують приємні несподіванки від “Форуму видавців” та команди Олександри Коваль.

Вартість квитка на “Відкриття Форуму” — 150 грн.
Забронювати квиток та домовитися про доставку можна за номером — 063-071-76-58 чи на емейл eretja@gmail.com





На правах реклами