Ми у Facebook
01.09.2015, 20:30

Депутат від “Батьківщини” Олександр Бабат допомагає школам Рівного

Гарно привітав з 1 вересня школи свого виборчого округу, що в районі автовокзалу, депутат Рівнеради від ВО “Батьківщина” Олександр Бабат. Обидва навчальні заклади отримали новенькі учнівські парти. Допомога ЗОШ№11 та НВК №12 — предмет постійної турботи депутата.
– Олександр Бабат підтримує наш навчальний заклад не перший рік, – розповідає директор НВК №12 Вікторія Лагодюк. – Вісім років працюю директором, і кожного року Олександр Володимирович надає різноманітну допомогу школі. Придбав холодильник для кулінарної майстерні, облаштував спортивний майданчик та бігову доріжку, допоміг зробити капітальний ремонт у двох роздягалках. Минулого року наш депутат передав школі плазмовий телевізор, а ось цього року до свята Першого дзвоника подарував 30 новеньких парт.

І це далеко не все, що зробив і ще планує зробити для найбільшої школи Рівного Олександр Бабат. За його сприяння НВК №12 отримала з міського бюджету кошти на реалізацію енергозберігаючої програми. Завдяки цьому тут встановили металопластикові вікна. А вже наступного року отримає оновлений вигляд фасад школи — про його утеплення Олександр Бабат уже попередньо домовився з міським головою Володимиром Хомком.

– Дванадцята школа знаходиться у багатолюдному місці, це одна з перших будівель, яку бачать гості Рівного, в'їжджаючи до міста з боку автовокзалу, – із захопленням в очах говорить Олександр Бабат. – Сподіваюсь, що після реконструкції фасаду НВК №12 стане однією з найкрасивіших шкіл міста.

– Дуже приємно, що Олександр Бабат – небайдужий до людських проблем: він постійно допомагає нашим учням, які опинилися у важкій ситуації, – продовжує директор НВК №12 Вікторія Лагодюк. – Не одна дитина пролікувалась чи оздоровилась завдяки допомозі, яку надав депутат. При цьому Олександр Володимирович – людина надзвичайно скромна. Він не поспішає “піаритись” на своїх добрих справах. Але ж ми-то знаємо, скільки всього зробив і робить для школи та її учнів наш депутат. Тому батьківська піклувальна рада вирішила подякувати Олександру Бабату дипломом. Дуже добре мати такого друга для школи.

Вдячні депутату Рівнеради від ВО “Батьківщина” Олександру Бабату і в ЗОШ №11. Торік до 1 вересня він подарував школі ноутбук та принтер, у минулі роки допоміг обладнати класи сучасними партами, і цього року теж продовжив гарну традицію. У перший день нового навчального року кабінет інформатики прикрасили 15 новеньких учнівських парт зі стільцями, які регулюються під зріст дитини.

Депутат Рівнеради від ВО "Батьківщина" Олександр Бабат на урочистій лінійці до Дня знань у ЗОШ №11
Депутат Рівнеради від ВО "Батьківщина" Олександр Бабат на урочистій лінійці до Дня знань у ЗОШ №11




За такими новенькими партами хочеться гарно вчитися!
За такими новенькими партами хочеться гарно вчитися!


– У мікрорайоні нашої школи багато малосімейок, більшість батьків не мають великих статків, – розповідає директор ЗОШ №11 Лариса Синяк. – А без допомоги батьків і спонсорів школам сьогодні дуже важко. Тому ми надзвичайно цінуємо ту підтримку, яку постійно надає нашому навчальному закладу Олександр Бабат.

До теми:

Депутат Рівнеради Олександр Бабат витратив мільйон на округ

Депутат Рівнеради Олександр Бабат: Проблеми кожного будинку – на контролі [+ІНТЕРВ'Ю]

Депутат Рівнеради Олександр Бабат допомагає людям самоорганізуватися і навести порядок

На сесії Рівнеради Олександр Бабат не залишився байдужим до бійців АТО

Депутат Рівнеради Олександр Бабат допомагає рівненським школам





На правах реклами