Ми у Facebook
03.09.2015, 12:00

На Рівненщині правоохоронці викрили підпільний гральний заклад

Ілюстративне фото

Приватний підприємець з Дубно організував діяльність закладу, де проводилися азартні ігри на гроші. Чоловік орендував приміщення у власника на території місцевого кафе. Незаконний бізнес тривав не довго. Вже через три місяці співробітникам відділу боротьби з кіберзлочинністю обласної міліції вдалося викрити підпільну гру у покер.
Про це повідомили з СЗГ УМВС України в Рівненській області.

27-річний дубенчанин усупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» організував діяльність грального закладу, в приміщенні якого проходили карткові азартні ігри на гроші.

— Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, — зазначив начальник відділу боротьби з кіберзлочинністю УМВС України в Рівненській області Олег Лепеха. — На підставі ухвал слідчого судді Рівненського міського суду проведено обшук в приміщенні кафе та за місцем проживання підприємця. Наразі допитуються свідки та очевидці цієї події. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

На Рівненщині виявили та закрили гральний заклад

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці у гральному закладі виявили майже 10 тис. грн., гральні фішки, карти, відеореєстратор та два столи, призначенні для гри в «Покер». Також міліціонери провели обшук за місцем проживання організатора та вилучили ноутбук, гральні фішки та грошові кошти.

У Рівному вилучили 35 гральних автоматів [+Фото]

Горе-бізнесмен пояснив, що і раніше займався такою діяльністю, однак на той час такий вид бізнесу не переслідувався. Тому, змінивши територію для азартних ігор, продовжив розпочату «справу», адже це був його основний заробіток, оскільки іншого джерела прибутку не мав.
Власної сім`ї та дітей не має. Чоловіку за скоєне загрожує штраф у розмірі до 680 тисяч гривень із конфіскацією грального обладнання.





На правах реклами