Ми у Facebook
03.09.2015, 17:00

Рівненські психологи руйнують міфи про свою роботу

Iснують різні стереотипи щодо професії психолога, один із найпоширеніших - коли психолога сприймають як лікаря і бояться до нього звернутися: мовляв, я ж не божевільний. Рівненські психологи у програмі "Ранкова кава" долають міфи щодо своєї професії.

У програмі «Ранкова кава» ми поспілкувалися про такий метод психотерапії як гештальт-терапія, про різницю між такими спеціалістами як психолог, психотерапевт і психіатр, а також зруйнували міфи про роботу психолога.

Одна із співрозмолвниць ведучої Ольги Данилюк у програмі "Ранкова кава" стала відомий у Рівному психолог, психотерапевт Яна ЛІЩУК. ВОна переконана, що завдяки психологу людина може покращити свою якість життя та знайти правильний шлях...




ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ


“Ранкова кава”: як рівненський психолог допомагає людям покращити якість життя

Ліщук Яна Ігорівна
097-165-13-02, 063-707-86-31
офіс 421, Княгині Ольги 5


Ще одна гостя програми "Ранкова кава" - рівненський психолог, яка розповіла про те, що психолог допомагає людям покращувати якість життя та дізнатися про секрети своєї душі.

Олена ПЛАХТИНА – психолог, вальфдорфський педагог, інструктор ейдотехнік, член Рівненської обласної організації психотерапевтів, голова ГО "РАЗОМ".

"Ранкова кава": психолог Олена Плахтина – про таємниці людської душі




А якщо ж Ви хочете особисто поспілкуватися з Оленою Плахтиною, то це можна зробити за тел. 067 362 00 12 та plalena@ukr.net.

З роботою Центру розвитку особистості "РАЗОМ" можна дізнатися на сайті - www.razom.rv.ua.


Нагадаємо, що "Ранкова кава з Ольгою Данилюк" - це проект порталу OGO.ua, де читачі та інтернет-користувачі можуть дізнатися багато цікавого про активних, творчих, успішних жителів Рівненщини. Гості "Ранкової кави" – підприємці, політики, громадські активісти, люди, які мають цікаві захоплення. Невимушена атмосфера, цікаві питання, неочікувані відповіді – у нашій "Ранковій каві"!





На правах реклами