Ми у Facebook
04.09.2015, 10:30

Старий-новий «Кардинал» стартує в Екстра-лізі 5 вересня [+Відео]

Рівненський футзал в сезоні 2015-2016 роках все ж буде представлений у найвищому дивізіоні України – Екстра-лізі. Вже найближчої суботи, 5 вересня, МФК «Кардинал-Рівне» зіграє стартовий поєдинок у Кривому Розі проти тамтешнього МФК «Приват».
«Ми стартуємо в Екстра-лізі і це найголовніше. Хоча ми так і не знайшли потрібних коштів, але надіємося, що область та місто виконають свої обіцянки та до кінця календарного року допоможуть нам закрити всі фінансові питання», - відзначив президент клубу Володимир Валявка.

Через проблеми з фінансуванням – бюджет клубу виявився серйозно врізаним – ставку в новому сезоні буде робитися на місцевих рівненських виконавців як своєї фут зальної школи, так і «вихідців» з великого футболу.

«Грати будемо в основному з місцевими гравцями. Звісно, серйозного результату в сезоні очікувати буде важко. Але ми нещодавно взяли участь у футзальному турнірі у Львові і там мали можливість «обкатати» наших гравців. Ситуація непогана. На загальному фоні ми зіграли достойно – виграли 2 матчі і два програли і зайняли 5-те місце», - прокоментував стан речей в клубі головний тренер Сергій Піддубний.

Нагадаємо, що з минулорічного складу МФК «Кардинал-Рівне» у місті Лева грали Сергій Піддубний, Іван Гурко, Олександр Басич, Володимир Сондак, Володимир Кручок, Владислав Гарбарук. Серед виконавців, які грали за клуб раніше – Павло Дармовіс та Володимир Данилюк. З-поміж новачків – голкіпери Юрій Свинарчук та Андрій Мозеров, універсали Богдан Новак, Віктор Чудля та Вадим Зелінський.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Валявка відмовився від фінансування МФК «Кардинал-Рівне»

МФК «Кардинал-Рівне» для старту в Екстра-лізі бракує 30 тис доларів

Загалом у в Екстра-лізі в сезоні 2015-2016 років гратиме дев’ять команд: МФК «Кардинал-Рівне», «Енергія» (Львів), «Локомотив» (Харків), «Ураган» (Івано-Франківськ), «Спортлідер+» (Хмельницький), ЛТК-ІнБев-НПУ (Луганськ/Житомир/Київ), «Приват» (Кривий Ріг), «Продексім» (Херсон), «Титан-Зоря» (Покровське).








На правах реклами