Ми у Facebook
04.09.2015, 00:20

Модні стрижки 2016: топ-5 варіантів [+Фото]

Стрижка для жінки - невід'ємний елемент впевненості в собі та у своїй неповторності. Вона здатна не лише доповнити модний образ, а й показати всю індивідуальність кожної з нас.
Нова стрижка вважається початком життєвих змін. А які зміни чекають на вас у 2016 році?

Наступний рік диктує нові правила модних стрижок. Так, на піку популярності опиниться модний каскад, який є самою універсальною стрижкою для довгого волосся. У класичному варіанті каскад являє собою стрижку, в якій пасма різної довжини плавно переходять один в одного. У 2016 році каскадний варіант стрижки може бути присутнім тільки на бічних пасмах або ж обрамляти весь об'єм волосся.



Градуйована стрижка - різновид відомої зачіски «драбинка». Однак в стрижці «драбинка» використовуються плавні і майже непомітні переходи від однієї довжини до іншої, а градуйовану стрижку відрізняють багаторівневі пасма, довжина яких значно різниться між собою. Головна привабливість цієї стрижки проявляється в асиметрії. Наприклад, з одного боку пасма можуть бути зрізані під кутом в 45 градусів, а з іншого - бути прямими. Крім того, стрижка часто включає в себе кілька рівнів довжини волосся, що робить її надзвичайно об'ємною і акуратною.





Модне каре відноситься до стрижок, популярність яких не згасає навіть крізь десятиліття. Існує кілька різновидів стрижок каре: «на ніжці», з подовженням, з чубчиком, градуйоване і т.д. У 2016 році стилісти і перукарі виділяють градуйоване каре і каре з подовженням. В ряду модних трендів 2016 року стилісти виділяють також і ультракоротке пряме каре, довжина якого досягає мочки вух.



Модний боб. Завдяки своїй універсальності і варіативності, стрижка боб в 2016 році аж ніяк не піде в небуття, а стане одним з найбільш популярних трендів. Любителькам коротких стрижок дизайнери підготували ще один тренд - боб з поголеною потилицею. Довжина передніх пасом в такій стрижці, як правило, досягає рівня вух, а от потилиця стрижеться якомога коротше.





Модна стрижка Піксі є короткою стрижкою, характерна особливість якої проявляється в укороченій скроневій і потиличній областях. Завдяки комбінації пасом різної довжини, зачіска виглядає об'ємною і фігурною. У 2016 році стилісти пропонують доповнити класичний варіант стрижки Піксі напівкруглим негустим чубчиком.



Не бійтеся експериментувати!

Статті до теми:

Ідеальна стрижка за гороскопом

Топ-5 модних весільних зачісок осені [+Фото]

Топ-5 модних зачісок на кожен день [СХЕМИ]

ФОТО - Святкові зачіски від рівнянки Ірини Раєвської

Как влияет стрижка волос на здоровье и судьбу

В які дні краще стригти волосся?





На правах реклами