Ми у Facebook
06.09.2015, 16:00

ВІДЕО - 18-річна рівнянка народила трійню [+Відео]

Трійнята у вісімнадцять років. У Рівному молода мама потішила рідних двома синами та донечкою.
Породілля та новонароджені здорові, уже збираються додому. Допомагатимуть багатодітній мамі і чоловік, і бабуся. Але найбільше родина сподівається, що чиновники дотримають слова, і, як обіцяли, вирішать квартирне питання, пише ТСН.

Аліна Водоп'ян мамою стала вперше і такому "подарунку" радіє. "Спочатку здивувалися, а потім всі зраділи. Ми хотіли двійню, ну а трійня це ще краще", - каже молода мама. І породілля і трійня почуваються добре, розповідають медики, хоча пологи були передчасними.

Рівненщина: мати залишила дитину на розтерзання собака

"Хлопчики один 1,8, другий – 1,5 ну а дівчатка у нас завжди крепші, дівчинка 2 кілограми", - додає завідувач відділення неонатології обласної дитячої лікарні Катерина Макарчук. До цього в родині ні у тата, ні у мами трійнята не народжувалися. А от двійні були в обох прабабусь. Імена діткам підбирали усією сім'єю.

"Першого хлопчика Тимофій, другого Марк і дівчинку Каріна. Імена ми підібрали якось давно, заздалегіть ще як тільки дізналися, що вагітні", - каже Аліна. Тимофій та Каріна поруч з мамою, а от Марка поки тримають в реанімації, він народився найменшим. Молоді батьки живуть у селі неподалік Рівного. Власного житла не мають. На радісну звістку про народження трійні та ще й такою молодою мамою вже відреагували районні чиновники та депутати. Аліні та її діткам пообіцяли найближчим часом побудувати будинок.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ