Ми у Facebook
07.09.2015, 12:50

11 причин, щоб встановити відеонагляд

Фахівці Фортера виділили 11 найбільш яскравих переваг камер відеоспостереження, які допоможуть вам зрозуміти, чи потрібна вам така система.


1. При вигляді камери злочинець задумається

Головна перевага систем відеоспостереження - це встановлення на будинку або офісі з зовнішнього боку. Коли зловмисник намагається потрапити в приміщенні, але бачить при цьому системи спостереження, він кілька разів подумає, чи слід вчиняти злочин.

2. Уникнення крадіжок і небезпечних ситуацій

Дані досліджень показують, що через дрібних крадіжок бізнесмени гублять до декількох тисяч доларів на рік. Враховуючи сьогоднішні економічні реалії, частота крадіжок значно зросла. При цьому було доведено, що системи відеоспостереження скорочують спроби крадіжок в кілька разів.

3. Відеоспостереження підвищує продуктивність праці

За допомогою відеоспостереження ви зможете дисциплінувати своїх співробітників і вони, знаючи, що перебувають у полі зору камер, будуть швидше і краще виконувати свої службові обов'язки.



4. Відсутність помилкових претензій

Деякі недобросовісні співробітники намагаються всіма способами підзаробити на помилкових претензіях до підприємства або компанії. Отримуючи щоденну відеозапис з камер, ви зможете швидко і ефективно довести правду і оскаржити претензії, якщо такі з'являться.

5. Інтелектуальна власність під захистом

Конкуренти готові зробити все, щоб отримати ваші дані і секретні матеріали. Правильно обладнане відеоспостереження дозволить захистити всю інтелектуальну власність від спроби розкрадання.

6. Можливість віддаленого управління

Більшість систем відеоспостереження оснащені сучасним програмним забезпеченням, яке дозволяє отримувати матеріали, а також управляти системою за допомогою мережі Інтернет. Незалежно від того, де ви знаходитесь, ситуація в офісі або квартирі буде завжди під вашим контролем.

7. Можливість збільшення продажів

Деякі підприємства встановлюють камери відеоспостереження, щоб вивчити поведінкові чинники покупців, а також їхні настрої. Надалі інформація обробляються, і фахівці розробляють ефективні маркетингові рішення для збільшення торгівлі.

8. Оптимізовані операції

Дуже часто системи відеоспостереження використовуються при моніторингу технології виготовлення і устаткування. З їх допомогою ви зможете швидко виявити неполадки і попередити їх, щоб вони не спричинили за собою зупинку виробничого процесу.




9. Перевірка сигналізації

Власники підприємств і офісів втрачають багато часу на помилковому спрацьовуванні охоронної сигналізації. Використовуючи мережеву систему відеоспостереження, ви зможете перевірити, чи все в порядку натисканням клавіші мишки.

10. Безперечні докази при правопорушення

Якщо трапляється несанкціоноване проникнення в приміщення і вам необхідно його довести - у вас завжди є відеоматеріали, які дозволяють не тільки встановити факт правопорушення, але ще встановити особу, яке намагалося його здійснити.

11. Відеоспостереження - це сучасні технології

З системами відеоспостереження ви зможете управляти безпекою будь-якого приміщення з будь-якої точки світу. Нові охоронні технології дозволять і вам, і вашим рідним завжди відчувати себе безпечно.

Взято і переведено з www.depo.ua/ukr/life/11-prichin-shchob-vstanoviti-videonaglyad-08052015160500





На правах реклами