Ми у Facebook
08.09.2015, 16:45

Чемпіонат області з футболу: «Маяк» збільшив відрив від другого місця [Фото+Відео]

Лідер першої обласної ліги з футболу «Маяк» (Сарни) в 11 турі чемпіонату переміг на виїзді свого найближчого переслідувача з Радивилова. Єдиний м'яч гостей, проведений за дві хвилини до завершення поєдинку, дозволив сарненчанам відірватися від «Сокола» на комфортні 7 очок.
Щоправда, осічкою «Сокола» сповна скористався ФК «Малинськ», який завдяки крупній перемозі у Гощі піднявся на друге місце у турнірній таблиці. Єдиним мінусом для команди з Березнівщини стала втрата кращого бомбардира команди Віталія Брикси, котрий отримав два «гірчичника» і тепер пропустить надважливий поєдинок проти Оржева.

Наблизився до призової трійки і чинний чемпіон. Оржівський ОДЕК здобув планові три очки у грі проти аутсайдера зі Здолбунова. Тепер від третьої сходинки оржівців відокремлює два залікові бали.

Не виникло складнощів у Вельбівному в «Ізотоп-РАЕС», який провів три сухі м'ячі у ворота представника Острожчини. А єдиною грою, котра зберегла інтригу до самісінького фінального свистка, стала гра у Березному, де місцевий «Случ» зіграв унічию з ФК «Садове». Щоправда, після завершення матчу гості подали протест до обласної федерації і березнівській команді було зараховано технічну поразку через участь у поєдинку не заявлених футболістів.

Результати матчів 11 туру в першій лізі:
«Сокіл» - «Маяк» - 0:1, ФК «Вельбівно» - «Ізотоп-РАЕС» - 0:3, «Случ» - ФК «Садове» - 0:3 (техн. рез.), ФК «Гоща-АМАКО» - ФК «Малинськ» - 0:4, ОДЕК – «Волинь-Цемент» - 4:0


Турнірна таблиця Чемпіонату області після одинадцятого туру на сайті РОФФ.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На старті другого кола чемпіонату області «Маяк» переграв ОДЕК

Чемпіонат області з футболу: «Маяк» пішов у відрив, а «Сокіл» ще раз здивував









ФОТО матчу ФК «Гоща-АМАКО» - ФК «Малинськ








На правах реклами