Ми у Facebook
08.09.2015, 21:00

Фани «Вереса» відзначили останній матч клубу бійкою з київськими «колегами» [+Відео]

У досить незвичний спосіб вирішили «відмітити» фанати рівненського «Вереса» останню за часом гру своєї команди. Після перемоги на полі своєї команди надміру активні вболівальники влаштували бійку з приїжджими ультрас прямо на стадіоні «Авангард».
Припинити бійку намагалися президент «Вереса» Олексій Хахльов та адміністратор команди Сергій Дьомушкін, проте ні вони, ні присутність правоохоронців особливо на «гарячих рівненських хлопців» не вплинули.

Відзначимо, що бійка закінчилася розбитою головою одного з киян, але кримінального провадження за даним фактом у міліції не відкривали.

«Нам про факт правопорушення відомий. Однак, оскільки немає заяви від постраждалих, кримінального провадження не відкрито. Відзначу, що у сутичці правоохоронці не постраждали», - прокоментувала надзвичайну подію керівник служби зв’язків із громадськістю УМВСУ в Рівненській області Інна Березовська.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» повернувся з Нової Каховки з перемогою

На другу домашню гру «Вереса» члени клубу потраплять вже за гроші



Нагадаємо, що 5 вересня «Верес» вдома з рахунком 3:2 переграв «Арсенал-Київ» та зберіг за собою третє місце у турнірній таблиці другої ліги Чемпіонату України в другій лізі.





На правах реклами